A Rókás kört egyelőre nyitva hagyjuk, ám ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek javasoljuk a teljesítést. Az alábbiakban szeretnénk felhívni mindenki figyelmét néhány gondolatra, illetve bevezetünk néhány rendkívüli intézkedést is.
Jelenlegi legjobb tudásunk szerint a vírus terjedését vissza kell fogni, amennyire csak lehet, ezzel minél inkább tehermentesíteni az egészségügyet. Ez azt jelenti, hogy kerülni kell mind az emberekkel, mind azon tárgyakkal való érintkezést, melyek a vírus terjedését gyorsíthatják. Bizonyos esetekben erre megfelelő helyszín a természet, pl. ha idősekkel élünk egy háztartásban. Ebből kiindulva az alábbiakat kérjük:
– Mindenkit kérünk, hogy fokozottan mérlegelje, hogy a Rókás körre való eljutásával és teljesítésével összességében csökkenteni tudja-e az emberi kontaktusok számát! Amennyiben nem, kérjük ne induljon!
– Mindenkit kérünk, hogy fokozottan körültekintően induljon el. Futó szintidővel kérjük senki ne álljon rajthoz!
– Az érmek átadása kizárólag a szervezők által történhet (az önkormányzatnál nincs éremátvétel) telefonon egyeztetett módon. Az érmek decemberben kerültek legyártásra, ekkor légmentes csomagolást kaptak. Normál esetben a csomagolást eltávolítjuk és a teljesítő nyakába akasztjuk az érmet. Most ettől eltekintünk, az érmek csomagolását a helyszínen bontjuk meg és a csomagolásból pottyantjuk ki a teljesítő kezébe. Felfüggesztjük a postaköltséget, így díjmentesen postára is adjuk az érmeket, amennyiben valaki ezt választja, de ebben az esetben fenntartjuk a lehetőségét a postára adás jelentős csúszására is (tehát, hogy minél kevésbé váljunk mi is terjesztőkké, elképzelhető, hogy csak több hét után egyszerre adunk majd fel érmeket).
Észrevételeket, további javaslatokat örömmel fogadunk mindenkitől!
Kategóriák: Hírek