A mai naptól visszaállunk teljesen megszokott kerékvágásba, ám van néhány remek és fontos hírünk is!

A továbbiakban tehát már nincs lehetőség teljesítménytúrázó szintidővel átkerülni futóba. Viszont!

Megtartjuk a díjmentes érempostázást. A járvány alatt bevezetett kedvezmény megmarad, mostantól a teljes postaköltséget mi álljuk abban az esetben, ha valakinek nem tudnánk személyesen átadni az érmet, vagy nem tudja átvenni az önkormányzatnál sem.

Szemfülesek észrevették, hogy 100 méterre növeltük a járvány alatt titokban a pontérintési sugarat. Ez a megoldás szintén olyan jól vizsgázott, hogy megtartjuk. A 30 méter helyett ezentúl 100 méter sugarú körben veszi be a rendszer a pontérintést. Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a legtöbb pontérintési probléma továbbra is “alvó GPS” miatt van, ilyenkor inkább 200 méter feletti pontosságú jelet ad a telefon. Ez egyszerűen orvosolható pl. a Google Maps megnyitásával (csak várjuk meg, míg a kis pozíciójelző a helyére tesz), illetve futóknak ajánljuk a GPS folyamatos ébren tartását valamilyen alkalmazás nyomvonalrögzítés funkcióját használva.

‼️?4 darab eladó érmünk van még (jelen pillanatban), ahogy az a honlapon a piros számlálónál is látható. A kifutott ezüst érmeket 125 darab arany színű fogja követni. Ezeket valószínűleg hamarosan elővásárlási akció keretében 2500 Forintos áron meg lehet vásárolni (de fizikailag leghamarabb ősszel), utána viszont 4000 Forintra emeljük az árát. A 125 darab arany érem után vagy megszűnik a Rókás körön az éremszerzés, vagy olyan modellt tudunk fenntarthatóan létrehozni, hogy a sikeres teljesítők évi 1-2 alkalommal leadhatnak rendelést éremre.

Kategóriák: Hírek