Ahogy azt kor√°bban jelezt√ľk, jelenlegi √©rmeink december 31-√©n kifutnak. Helyette a jelenlegi forma lesz, de imm√°r ez√ľst sz√≠nben √©s a szalagra felker√ľl a 2020-as felirat. Azok, akik idei √©remkredittel rendelkeztek, de tudt√°k, hogy id√©n m√°r nem teljes√≠tenek, m√°r bev√°ltott√°k a kreditjeiket j√∂vŇĎ √©vire. √ćgy felszabadult nagyj√°b√≥l 15 √©rem. Ezt elsŇĎ k√∂rben azoknak k√≠n√°ltuk fel megv√©telre, akik m√°r rendelkeznek idei teljes√≠t√©ssel, de √©rmet nem v√°s√°roltak. V√°s√°rl√°si ig√©ny√ľket p√©ntekig jelezhetik, √ļgyhogy h√©tv√©g√©n m√©g fel fog szabadulni n√©h√°ny √©rem, aki szeretn√© id√©n megszerezni, √©rdemes lecsapni r√°! Ehhez √©remkreditet kell v√°s√°rolni, de az utal√°si k√≥d mell√© k√©rj√ľk t√ľntess√©tek fel a 2019-es k√≥dot! Pl: “asd – 2019”. Az √©rmek pontos mennyis√©g√©vel h√©tv√©g√©n jelentkez√ľnk.

JelentŇĎs mennyis√©gŇĪ idei √©remkredit van m√©g felhaszn√°l√≥inkn√°l. Nagyon b√≠zunk benne, hogy ezek mind megszerz√©sre ker√ľlnek a h√≥napban. Mivel ezeket az √©rmeket janu√°r elseje ut√°ni teljes√≠t√©ssel m√°r nem lehet megszerezni, ez√©rt rendk√≠v√ľl k√ľl√∂nleges akci√≥t hirdet√ľnk. A bent ragadt √©rmeket a k√©szlet erej√©ig ingyen fogjuk odaadni az √©v utols√≥ napj√°n teljes√≠tŇĎinknek. Erre az alkalomra k√ľl√∂n esem√©nyt hozunk majd l√©tre. Elk√©pzelhetŇĎ, hogy j√≥t√©konys√°gi licitet is tesz√ľnk mell√©. A r√©szletekrŇĎl szint√©n hamarosan jelentkez√ľnk.

Aki hagyom√°nyos m√≥don v√°s√°rol most √©remkreditet, az 3000 Forintos √°ron veheti meg a j√∂vŇĎ √©vi √©rm√©t eg√©szen december 31-ig. Ebben az esetben csak sim√°n az utal√°si k√≥dot kell megadnunk utal√°skor a 2019-es sz√°mot ne √≠rjuk mell√©. Janu√°r elsej√©tŇĎl az √©rem √°ra 3500 Forintra emelkedik.

Kategória: AkcióHírek