Ahogy azt korábban jeleztük, jelenlegi érmeink december 31-én kifutnak. Helyette a jelenlegi forma lesz, de immár ezüst színben és a szalagra felkerül a 2020-as felirat. Azok, akik idei éremkredittel rendelkeztek, de tudták, hogy idén már nem teljesítenek, már beváltották a kreditjeiket jövő évire. Így felszabadult nagyjából 15 érem. Ezt első körben azoknak kínáltuk fel megvételre, akik már rendelkeznek idei teljesítéssel, de érmet nem vásároltak. Vásárlási igényüket péntekig jelezhetik, úgyhogy hétvégén még fel fog szabadulni néhány érem, aki szeretné idén megszerezni, érdemes lecsapni rá! Ehhez éremkreditet kell vásárolni, de az utalási kód mellé kérjük tüntessétek fel a 2019-es kódot! Pl: “asd – 2019”. Az érmek pontos mennyiségével hétvégén jelentkezünk.

Jelentős mennyiségű idei éremkredit van még felhasználóinknál. Nagyon bízunk benne, hogy ezek mind megszerzésre kerülnek a hónapban. Mivel ezeket az érmeket január elseje utáni teljesítéssel már nem lehet megszerezni, ezért rendkívül különleges akciót hirdetünk. A bent ragadt érmeket a készlet erejéig ingyen fogjuk odaadni az év utolsó napján teljesítőinknek. Erre az alkalomra külön eseményt hozunk majd létre. Elképzelhető, hogy jótékonysági licitet is teszünk mellé. A részletekről szintén hamarosan jelentkezünk.

Aki hagyományos módon vásárol most éremkreditet, az 3000 Forintos áron veheti meg a jövő évi érmét egészen december 31-ig. Ebben az esetben csak simán az utalási kódot kell megadnunk utaláskor a 2019-es számot ne írjuk mellé. Január elsejétől az érem ára 3500 Forintra emelkedik.

Kategóriák: AkcióHírek