Ahogy azt korábban jeleztĂĽk, jelenlegi Ă©rmeink december 31-Ă©n kifutnak. Helyette a jelenlegi forma lesz, de immár ezĂĽst szĂ­nben Ă©s a szalagra felkerĂĽl a 2020-as felirat. Azok, akik idei Ă©remkredittel rendelkeztek, de tudták, hogy idĂ©n már nem teljesĂ­tenek, már beváltották a kreditjeiket jövĹ‘ Ă©vire. ĂŤgy felszabadult nagyjábĂłl 15 Ă©rem. Ezt elsĹ‘ körben azoknak kĂ­náltuk fel megvĂ©telre, akik már rendelkeznek idei teljesĂ­tĂ©ssel, de Ă©rmet nem vásároltak. Vásárlási igĂ©nyĂĽket pĂ©ntekig jelezhetik, Ăşgyhogy hĂ©tvĂ©gĂ©n mĂ©g fel fog szabadulni nĂ©hány Ă©rem, aki szeretnĂ© idĂ©n megszerezni, Ă©rdemes lecsapni rá! Ehhez Ă©remkreditet kell vásárolni, de az utalási kĂłd mellĂ© kĂ©rjĂĽk tĂĽntessĂ©tek fel a 2019-es kĂłdot! Pl: “asd – 2019”. Az Ă©rmek pontos mennyisĂ©gĂ©vel hĂ©tvĂ©gĂ©n jelentkezĂĽnk.

Jelentős mennyiségű idei éremkredit van még felhasználóinknál. Nagyon bízunk benne, hogy ezek mind megszerzésre kerülnek a hónapban. Mivel ezeket az érmeket január elseje utáni teljesítéssel már nem lehet megszerezni, ezért rendkívül különleges akciót hirdetünk. A bent ragadt érmeket a készlet erejéig ingyen fogjuk odaadni az év utolsó napján teljesítőinknek. Erre az alkalomra külön eseményt hozunk majd létre. Elképzelhető, hogy jótékonysági licitet is teszünk mellé. A részletekről szintén hamarosan jelentkezünk.

Aki hagyományos módon vásárol most éremkreditet, az 3000 Forintos áron veheti meg a jövő évi érmét egészen december 31-ig. Ebben az esetben csak simán az utalási kódot kell megadnunk utaláskor a 2019-es számot ne írjuk mellé. Január elsejétől az érem ára 3500 Forintra emelkedik.

Kategóriák: AkcióHírek