Ez a bejegyzés több fontos információt is tartalmaz! Kezdjük a rossz hírrel:
 
A honlapon látható piros szám az idei évre megvásárolható érmek számát mutatja. Tehát 2019-ben még ennyi érmet adunk ki. Jelenleg ez 35 darab. Innentől viszont csupa jó hírrel szolgálunk, amik ezt a döntésünket is megmagyarázzák.
 
⭕️ Amint elfogynak az érmeink, a Rókás körön ingyenessé válik az indulás egészen 2019 december 31-ig.
 
⭕️ December 31-én lezárul a toplistánk és “befagyasztjuk”.
 
⭕️ A december 31-éig fel nem használt éremkreditek elvesznek. Mindenki, aki rendelkezik fel nem használt éremkredittel, emlékeztető e-mailt fog kapni. A bennmaradt érmeket kisorsoljuk azok között, akik rendelkeznek sikeres teljesítéssel, de nem vásároltak érmet.
 
⭕️ Január 1-étől új toplistát nyitunk és újra lehetőség lesz érmet vásárolni, de már 3500 forintos áron. Az érem új színt kap és rákerül a 2020 felirat is. Az újabb adag érem mennyiségéről még nem döntöttünk, de a számláló rögtön ki fog kerülni az oldalra és szintén a készlet erejéig lehet érmet vásárolni. Utána csak egy év múlva lesz újra érem, szintén kicsit más színben.
 
⭕️ Bejelentjük a Farkas kört, melyről részleteket november és december folyamán fogunk megosztani. A Farkas körbe nem csak az eddigi tapasztalatainkat szeretnénk belegyúrni, de a közösség aktív segítségére is számítunk, melyet számos kedvezménnyel fogunk jutalmazni. Pozitív fogadtatás esetén előreláthatólag tavasszal tudjuk hivatalosan is megnyitni.
Kategóriák: Hírek