??? Tekintettel a nyári szabadságokra, hőségre és arra, hogy picit későn hirdettük a játékot, kivételesen augusztus végéig kitoljuk a játékot! Cserébe férfi és női győztes is sorsolunk, két bónusz lehetőség is van, valamint a játék is igazán izgalmas!
 
? A nyeremény:
#️1️⃣ 1 rókás póló és 1 nevezés éremmel (NŐKNEK)
#️2️⃣ 1 rókás póló és 1 nevezés éremmel (FÉRFIAKNAK)
 
? ? ???????: teljesítsd a Rambo Rókás kört – akár nevezés nélkül! A lentebb lévő linken megtalálod a Rókás kör bővített változatát. Még kacifántosabb, még követhetetlenebb, még izgalmasabb! Érint minden pontot – tehát akár rendes teljesítés közben is végig járhatod, de hivatalos nevezés nélkül is indulhatsz a játékban. A lényeg, hogy rögzítsd az útvonalad valamilyen eszközzel (telefon, óra, kézi GPS) és küldd el nekünk a nyomvonalad e-mailben (hello@foxtrail.hu, a tárgy: “Nyereményjáték”). Az útvonalból maximum 100 méter maradhat ki összesen – több természetesen lehet. Tehát ha eltévednél, akkor ne levágással menj vissza az útvonalra, hanem oda, ahol letértél!
 
Útvonal:
https://www.gpsies.com/map.do?fileId=mzxorgcsukomyale
 
? Bónusz #1: ha úgy teljesíted a Rambo Rókás kört, hogy még hivatalosan sosem jártál a (sima) Rókás körön és ezt ennél a posztnál kommentben jelzed, akkor 3x kerül a neved a kalapba!
 
? Bónusz #2: ha hivatalos nevezés nélkül indulsz, de regisztrálva vagy a foxtrail.hu oldalon és legalább 5 ponton készítesz magadról fényképet, amit elküldesz nekünk e-mailben, akkor a teljesítésedet a GPS track alapján felvisszük a rendszerbe kiránduló szintidővel (ez azt is jelenti, hogy amennyiben ezek után te nyered a játékot, rögtön meg is kapod az érmet, hiszen rendelkezni fogsz sikeres teljesítéssel).
 
? Sorsolás: 2019.09.01. esti órákban, vagy legkésőbb másnap. A játék a sorsolás pillanatáig tart.
Kategóriák: Akció