A jelenleg jól ismert helyzet nyertesei az instant túrák, így a Rókás kör is. Szeretnénk ezt az előnyt jóra fordítani és egy különleges akcióval előállni. Ha lemondásra került olyan teljesítménytúra, vagy terepfutás, ahol nem adják vissza 100%-ban a nevezési díjat, 50%-ban és maximum 1500 Forint erejéig átvállaljuk a kárt* itthoni és külföldi események esetében egyaránt.

Példa: beneveztél egy eseményre, ahol 10.000 Forint volt a nevezési díj, de csak 8.000 Forintot tud visszautalni a szervező. Regisztrálj a foxtrail.hu weboldalon. A regisztrált e-mail címedről küldd el a bizonyítékokat a hello@foxtrail.hu-ra (bármilyen bizonyíték elégséges lehet, amiből egyértelműen látszik a helyzet, tehát link, befizetési bizonylat, szervező közleménye, stb.). Az esetet bíráljuk és minden esetben visszajelzünk a megállapított kedvezmény értékéről. A fenti példa esetében a kár 2000 Forint, amit 50%-ban vállalunk át, így 3500 forint helyett 2500 Forintos áron tudsz érmet vásárolni.
*eladható érmeink száma korlátozott az idei évre! A szabad mennyiséget egy piros számláló jelzi a foxtrail.hu weboldal bal felső sarkánál!
Kategóriák: Akció