Egy kedves házaspár jelezte, hogy a telkük szélén megy az útvonal egy kis része. Mivel orvvadászok arra használják az eldugott kis telket, hogy vaddisznókat lőnek ki itt, ezért szeretnék helyreállítani a kerítést, ami keresztezi az útvonalat is, ezért május 1-től 120 méterrel hosszabb és még izgalmasabb lesz a hivatalos útvonal. Kérjük a jelzett részt ezután ne használjátok! A honlapon már az új track, térkép, útvonalleírás van fent, ne felejtsétek frissíteni őket! Valamint frissültek a Strava szakaszok is, így most üres a virtuális toplista!

Kategória: Egyéb

2 hozzászólás

Berta Jozsef · 2019-05-23 - 14:32

Szervusztok!
A honlapon levo terkep es a letoltott terkepen az ellenorzo pontok szamozasa eltero! Valamint a hurok keresztezodesnel ha letoltodne a haladasi irany jelzese (mint a terkepen) konnyitest jelentene. De lehet csak en vagyok kuka. Koszi. Ui: Az ellenorzo pontok koordinatai is letoltodhetne, talan konnyebben megtalalhato lenne. Facen olvastam, (onnan tudtam meg az egesz lehetoseget) hogy sokan hosszasan bolyonganak az ellenorzo pont kornyeken mire megtalaljak. Persze ez csak egy gondolat, nyilvan Ti ertetek hozza (en viszont amator vagyok). Koszi, Berta Jozsef

foxtrail_admin · 2019-05-24 - 13:05

Kedves József!
Az említett két helyen valóban eltérő a számozás, de mivel választható a kezdőpont és csak a sorrend számít, ezért ennek nincs valódi jelentősége. Ettől függetlenül javítani fogjuk, hogy teljes összhang legyen. Megnézzük van-e lehetőség valamilyen irányjelző ikont berakni az említett részre.
A letölthető gpx fájlban benne vannak az ellenőrzőpontok is a koordinátáikkal, de ezt nem minden alkalmazás tudja kezelni sajnos.
Nincs szükség az ellenőrzőpont körüli bolyongásra, ha megfelelően működik a telefon és az induló meg tudja határozni az égtájakat (pl. egy iránytűvel), hiszen ekkor minden esetben kiírja a telefon, hogy milyen irányban és hány méterre található a pont.
Kérlek kövesd Facebook oldalunkat, mert pont ma fogunk közreadni egy újabb segítséget a rendszer teszteléséhez!

A hozzászólás jelenleg nem engedélyezett.